LUNCH | BORREL | DINER | PRIVATE DINING | TERRAS | PARTIJEN | VERGADEREN

 


Als je van Den Haag naar Wassenaar rijdt, of andersom, kom je langs “De Landbouw”. Eénmaal gestopt en gratis geparkeerd blijkt er dus ook een lommerrijk terras aan een vijver met waterlelies  te zijn. Zittend of loungend op het zelfontworpen terrasmeubilair met gezellige open haarden heb je een fantastisch uitzicht op de weilanden met koeien. En er is zelfs een hondenbar.

Het enthousiaste jonge team, onder leiding van Robert Jan, serveert dagelijks vanaf half elf een ruime keuze uit de spijs- en wijnkaart met veel producten van het seizoen. Ongestoord genieten van de gerechten van de koks en en de gastvrijheid van de bediening.
Lekker landelijk loungen… het is maar 5 minuten rijden vanaf het centrum van Den Haag!


Ingesloten website
 

MET DE LEKKERSTE VERRASSINGEN VAN DE CHEF

3 gangen menu 45,00

4 gangen menu 52,50

5 gangen menu 60,00

 
 

het seizoen bepaalt de kaart

LUNCH

Geniet van één van onze specials tijdens de lunch. Of kies één van de salades of sandwiches. Bij mooi weer kan je genieten van het mooiste terras.

DINER

De keuken brigade is geïnspireerd hetgeen het seizoen biedt. Ook staan er een aantal klassiekers op de kaart: Noordzeetong, Tournedos Rossini, gebakken kalfslever.
Of probeer het wekelijks wisselend 3 of 4 gangen menu van onze chefkok.

GEZELSCHAPPEN

De Landbouw biedt veel mogelijkheden om iets met een (groot) gezelschap te organiseren van een vergadering tot een private-dining. De ruimtes boven het restaurant: Hooizolder en Bedstee bieden diverse mogelijkheden.