Creating Memories

De verwachtingen overtreffen is geen streven maar een garantie!

Als full service evenementenbureau met catering en locaties denken we mee, regelen en ontzorgen we met passie en plezier. Op elke locatie voor zowel zakelijke als particuliere events. De bevlogen culinaire brigade werkt met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant. Sinds 2007 creëren we hiermee de mooiste herinneringen voor al onze gasten.

En daar doen we het voor!

Wij organiseren jouw volledige event

Daarom kies je voor ons

Events

Met het vaste team aan event professionals zijn we in staat om alle zorg en al het werk uit handen te nemen. We maken een passende vertaling van je doelstellingen met creativiteit en kennis van de noviteiten in communicatie, techniek, artiesten en entertainment. Lees meer

 

Catering

Met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant dragen wij zorg voor de beste kwaliteit en een goed gevoel. De bevlogen culinaire brigade zorgt voor creaties voor elke doelgroep op een eigentijdse wijze gepresenteerd in de juiste hoeveelheid. Rechtstreeks van de boerderij en ter plekke voor uw gasten bereid. Lees meer

 

Locaties

Welke locatie past het beste bij jouw evenement? Kies voor onze thuislocatie “Gasterij De Commanderie”, een andere evenementenlocatie of nodig de gasten uit op je eigen locatie. Met ons uitgebreide assortiment aan tenten, materialen, meubilair en decoratie wordt ook jouw locatie een evenementenlocatie! Lees meer

 

Over ons

De verwachtingen overtreffen is geen streven maar een garantie!

Met 10 eigen koks75 vaste medewerkers, vele faciliteiten en ruim 10.000 geslaagde evenementen verzorgen we voor jou een evenement waarover nog lang gesproken zal worden.

 

 

Meer over ons

3-daags evenement voor DB Schenker

Alle 3 de evenementen hadden hun eigen stijl en pasten precies bij het publiek

Lees de hele review

Commanderie voor De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De samenwerking is heel prettig verlopen. We zijn echt ontzorgd tot in alle details. Vanaf het eerste gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen.

Lees de hele review

Commanderie voor Versteijnen Trucks

Echt petje af! De kwaliteit van het eten had een zeer hoog niveau!

Lees de hele review

Jubileum bij eigen fabriek Agristo

Jullie zijn zeer betrokken. Tijdens het event hebben jullie keihard meegewerkt en achteraf hebben jullie contact opgenomen of alles naar wens was gegaan. En niet te vergeten, jullie zijn zeer goed voor jullie personeel!

Lees de hele review

Lees alle reviews

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op

Bezorg jij onze gasten een glimlach?

Wij werken met een enthousiast team van ervaren horecaprofessionals die alles in het werk om gasten blij te maken en de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Kom jij ons versterken?

Bekijk de vacatures