Foodies opgelet!

We hebben weer een heerlijke Moederdagbrunch en boxen dit jaar.

Check deze pagina voor meer info

Agenda

Agenda vol leuks!

Wat dachten jullie van een gezondheidsbooster met een ijsbad? Of strijden tijdens de altijd gezellige Pubquiz? Of een dansje doen op onze Live Music Vrijmibo?

Klik op de datum voor meer info!

 

 

Wisten jullie trouwens dat onze FoodWalk altijd te reserveren is? Een leuke activiteit voor kleine én grote groepen! Klik hier voor meer info.

 

Aanmelden voor één of meerdere dagen?

Stuur even een mailtje of een ‘appie’ naar 06 18 77 82 43

Altijd iets te doen bij De Bosrand!

Iets te vieren?

Wij kunnen het voor u verzorgen!

Catering

Smakelijk genieten
op eigen locatie

Wist u dat Brasserie De Bosrand ook catering op locatie verzorgt? Van diverse hapjes, tot een complete maaltijd, alles is mogelijk. Perfect voor bijvoorbeeld een partij bij u thuis of in het bedrijf.

 

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Brasserie De Bosrand

Smakelijk genieten
in huiselijke sfeer

Aan de rand van het Staelduinsebos vindt u onze gezellige en huiselijke brasserie, waar u op dinsdag tot en met zaterdag welkom bent voor een ontbijtje, een lunch of een lekker stuk taart bij de koffie. Speciaal voor u bereid met de meest verse ingrediënten. Dat is smakelijk genieten in huiselijke sfeer.

 

Brasserie de Bosrand is daarnaast een perfecte locatie om uw feestje te vieren! Wilt u alvast een plekje reserveren? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Al gehoord van onze heerlijke Bosrand Boxen? Leuk om te geven, om mee te nemen naar een picknick of lekker om thuis op te eten. Kijk hier voor meer informatie en bestel jouw Bosrand Box!

Vergaderen

De Tuinkamer,
van alle gemakken voorzien!

Voor een vergadering op een mooie, bosrijke locatie, bent u bij ons aan juiste adres. Onze gezellige ‘Tuinkamer’ is een afgesloten ruimte, die van alle vergader-gemakken is voorzien. Denk hierbij aan een beamer, projectiescherm en wifi. Tijdens uw vergaderdag kunnen wij u en uw gasten voorzien van een hapje en een drankje.

Heeft u interesse in een evenement bij De Bosrand?