Zondag 2 juni "Kunst in de Keuken"
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zondag 2 juni "Kunst in de Keuken"

Op zondag 2 juni gaat het weer gebeuren, die lekkere, luie zondagmiddag met Kunst in de Keuken op het mooie Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch bij Roermond.

 Proeven, ruiken, zien van eetkunst. De fascinatie van kunst, eten en mensen!

Meer informatie klik hier

Prijs p.p. € 85,-

Reserveren kan gemakkelijk via reserveringen klik hier om te reserveren

of telefonisch via 06 53 198929

 

Beste Prijsgarantie
 — 

Waan je in de middeleeuwen op Kasteel Daelenbroeck

Bezoek Romantik Landgoed Kasteel Daelenbroeck midden in de prachtige natuur van het Midden-Limburgse Herkenbosch. Het landgoed is gebouwd op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht en kent een rijke historie. De hoofdburcht, de voorburcht en de kasteelhoeve hebben alle 3 hun eigen bijzondere eigenschappen en sfeer. Houdt u van natuur, cultuur, luxe en comfort? Reserveer dan meteen een kamer.

Nieuwe zaal met veel glas

Onze paviljoenzaal (2023) is een open en lichte ruimte waar u perfect een bijeenkomst kunt organiseren. Denk aan: een diner, receptie, conferentie, feest of afscheidsdienst.

Bij een diner kunnen wij maximaal 90 personen ontvangen. Bij een conferentie- of afscheidsdienst tot maximaal 140 personen. En bij een receptie tot maximaal 160 personen.

Neem snel een kijkje of vraag naar de mogelijkheden via info@daelenbroeck.nl 

Lekker eten bij restaurant & brasserie Kasteel Daelenbroeck

Bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck geniet u van de pareltjes uit de streek. Zowel in ons restaurant als in onze brasserie.

Kom genieten in ons restaurant
Bij ons dineren betekent culinair genieten, van amuse tot koffie. Of u nu kiest voor het menu dat onze chef-kok die dag heeft samengesteld of om à la carte te dineren. Uiteraard hoort hier een passende wijn bij. U kiest een wijnarrangement of maakt een keuze uit onze uitgebreide wijnkaart.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op