Welkom!

Next event:
Urbankiz Nation

Stap in een wereld van moderne ritmes bij het UrbanKiz Nation evenement op 31 maart 2024 van 19:00 tot 01:00 in Partycentrum Prikkewater, Vlaardingen. Bereid je voor op een avond waar de beats van de stad samenkomen met de sensuele dans van Kizomba, creërend een onvergetelijke urban ervaring. 

Voor meer informatie, houd onze Facebook-evenementpagina in de gaten en word deel van de UrbanKiz beweging. Laat je meeslepen door de muziek en dans tot in de late uurtjes!
Meer informatie
Haringzaal
"Borrelen, prikkelen langs de pleinen en pakhuizen 


Laat Prikkewater het leven weer bruisen."

Bruisend

Prikkelend

Scroll verder

Evenementen

Bekijk

Feesten

Bekijk

Trouwen

Bekijk

Zakelijk

Bekijk

Zalenverhuur

Bekijk

Faciliteiten

Bekijk
Ontdek de veelzijdige diensten van 't Prikkewater Packhuys, van feesten en diners tot schoolactiviteiten en meer.

Diensten

Benieuwd naar wat er mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op

Urbankiz Nation

Kizumba
Meer informatie
31
MAR
€v.a. 13,11

't packhuys reünie

Met o.a. Dj Martin
Meer informatie
06
APR
€7,50

Showband The Tracks

Showband The Tracks
Meer informatie
07
Apr
€7,50

Erwin and friends

Meer informatie
14
APR
€10,00

EVENEMENTEN KALENDER

Woont u in Vlaardingen of omstreken en bent u benieuwd naar evenementen die binnenkort gaan plaatsvinden? Bekijk dan eens de evenementenkalender van 't Prikkewater Packhuys Partycentrum.

Bekijk alle evenementen

Bekijk
Haringzaal
Feest
Tuin
Haringzaal
Packhuyszaal
BBQ
Packhuyszaal
Haringzaal
Trouwen
Spieringzaal

Foto's

Bekijk de sprankelende momenten en prachtige herinneringen vastgelegd bij 't Prikkewater Packhuys in onze fotogalerij

Over prikkewater

Partycentrum ‘t Prikkewater, sinds 1979 een begrip in Vlaardingen, is gevestigd in het karakteristieke pand aan de Kon. Wilhelminahaven ZZ 3. Wat begon als een knus zaaltje, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bruisend centrum van feest en plezier, waar gasten samenkomen voor onvergetelijke momenten. Deze locatie werd ons nieuwe thuis na een brand op de oorspronkelijke locatie aan de Westhavenkade, waarna een grondige renovatie het huidige ‘t Prikkewater Packhuys creëerde. een prachtige locatie met vier zalen en een tuin, ideaal voor zowel trouwerijen als feesten.

Onder de leiding van Martin Poot, die in 1979 aan het roer kwam te staan, heeft ‘t Prikkewater zich ontwikkeld tot dé plek voor bruiloften, verrassingsfeestjes en meer. Met de ondersteuning van Wima Sound Muziek Entertainment en door voortdurende vernieuwingen zoals videoproducties en zaalrenovaties, werd ‘t Prikkewater het kloppende hart van de gemeenschap.

Marina Poot en haar broer Michael, Martins kinderen, zijn opgegroeid met een diepe verbondenheid met het centrum. Door de overname van de dansschool van Denise van Rijswijk, waaruit Dansschool Let's Dance ontstond, bracht Marina al vroeg in haar carrière ondernemerschap en innovatie samen.

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Marina Poot, samen met Martin, de gezamenlijke leiding over Partycentrum ‘t Prikkewater zal voeren. Marina, met haar dynamische aanpak en moderne visie, gaf het bedrijf al een frisse impuls en is klaar om deze energie voort te zetten in haar nieuwe rol. Martin blijft een cruciale rol spelen met zijn rijke ervaring en kennis, terwijl hij en Marina zij aan zij werken.

Deze samenwerking tussen generaties markeert een periode van respect voor de rijke historie van ‘t Prikkewater en een blik vooruit naar een veelbelovende toekomst vol nieuwe ideeën en energie. Naast deze sterke leiderschapsteam mogen we zeker niet de belangrijke bijdrage van Michael Poot vergeten, wiens inzet en toewijding op de achtergrond ons enorm helpt.

Samen met ons toegewijde team en de steun van de gemeenschap, kijken we uit naar het creëren van meer onvergetelijke herinneringen. We nodigen iedereen uit om zelf de unieke sfeer te komen ervaren bij 't Prikkewater Packhuys aan de Kon. Wilhelminahaven ZZ 3 in Vlaardingen, waar elk evenement gegarandeerd bijzonder wordt.
Haringzaal Haringzaal