Zaal Beatrix Schiedam

Welkom op de website van Zaal Beatrix in Schiedam. Dit familiebedrijf voor zalenverhuur in Schiedam en omgeving is opgericht in 1946 en groeide sindsdien uit tot een begrip in de regio. Door de jaren heen evalueerde onze locatie tot de gezelligste en drukste feestzaal van Schiedam en omgeving.

Wij combineren een ontspannen sfeer met zeer aantrekkelijke prijzen en de gemakken van alle moderne voorzieningen (Wifi, airco, audiovisuele hulpmiddelen, laser- en lichtshows en de mogelijkheid tot een spectaculair binnenvuurwerk). Daarnaast hebben we een eigen keuken en een aparte rookruimte. Onze twee zalen hebben een capaciteit van maximaal 200 personen.


Agenda

"Sunday in the City"

Meer info »
Zakelijk en particulier

Alles is mogelijk en dat is ook ons uitgangspunt bij zalenverhuur in Schiedam. Wij hanteren scherpe tarieven maar wel met oog voor kwaliteit en service. Zaal Beatrix wordt gebruikt voor uiteenlopende evenementen. Zakelijk worden onze ruimtes vaak gebruikt als vergaderruimte of voor recepties, maar ook voor een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of andere feestelijk gelegenheid. Particulieren gebruiken onze zalen vaak voor verjaardagsfeesten of als trouwlocatie.

Dé feestzaal van Schiedam
en omstreken!

Mensen uit DELFT / ZOETERMEER / VLAARDINGEN / MAASSLUIS / ROTTERDAM / BARENDRECHT / RIDDERKERK / ROZENBURG / SPIJKENISSE / HELLEVOETSLUIS. Allemaal weten ze de weg naar Schiedam te vinden. Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat onze feestzaal in Schiedam perfect aansluit bij uw wensen en uw budget!

Trouwen & Feesten

Bij Zaal Beatrix is zeer populair als trouwlocatie! Wij zorgen ervoor dat uw gasten niks tekort komen als u gaat trouwen. Zo kunt u ontspannen genieten van een onvergetelijke dag. Kijk eens bij onze bruiloft ideeën om inspiratie op te doen voor uw trouwfeest. Zaal Beatrix is de nummer één feestlocatie van Rotterdam, Schiedam en omstreken!

Ook voor verjaardagsfeesten, recepties of zelfs muziekfeesten bent u bij Zaalverhuur Beatrix aan het juiste adres.

Receptie
Trouwfeest
Bruiloft ideeën
Verjaardags feest
Eigen Catering

Sinds 1946 een prima én betaalbare invulling van uw evenement!

Zakelijk

Zaal Beatrix is uitermate geschikt voor zakelijke gebruikers. Of het nu gaat om een training, vergadering, borrel, teambuildingpersoneelsfeest of afscheidsreceptie, wij maken van elke gelegenheid een succes! Door de ruime parkeergarage aan de Kreupelstraat en de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto kunnen uw gasten of medewerkers makkelijk hun weg vinden.

Jubileum
Borrel
Personeelsfeest
Receptie
Team building
Vergaderen

Loop virtueel rond in Zaal Beatrix!

Zo krijgt u alvast een goede indruk. Daarna toch nog even in het echt kijken?
Neem contact met ons op voor een afspraak.
Klik hier

Eten bij Zaal Beatrix

In Zaal Beatrix bieden wij een heel breed scala aan mogelijkheden op het gebied van een lekker hapje eten. U kunt kiezen tussen een barbecue op de binnenplaats, koud & warm buffet, bittergarnituur & hapjes, of een walking dinner met leuke kleine gerechtjes of een drie- of vier gangen diner bij de open haard. Hieronder vindt u slechts een kleine selectie uit onze kaart als u een hapje wilt komen eten met uw gasten. 

Diner
Barbecue
Hapjes
Walking Dinner
Warm & Koud buffet

Contact

Zaal Beatrix Schiedam

Lange Kerkstraat 70
3111 NR Schiedam

Telefoon: 010 - 426 79 09
Email: kees@beatrix.nu

Bereikbaarheid

Zaal Beatrix is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage aan de Kreupelstraat.

  • Tram 21 en 24:
    halte Broersvest
  • Trein en Metro:
    station Schiedam Centrum
  • Bus 51 en 54:
    halte Broersvest



Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN