Logo Alkmaarse Poort Restaurant en Partys

Voor meer info en reserveren
info@alkmaarsepoort.nl 
Tel: 072-5402839

Paasbrunch 2024
31 maart en 1 april


De betekenis van Pasen in de wereld - Textcase

~klik hier voor info~







Ik wil reserveren Bedrijven en events
topfoto10 image
 

Welkom bij de Alkmaarse Poort

Interieur Alkmaarse Poort


Wij beschikken over:
* Ruim invalide toilet
met steunbeugels
* géén drempels
* brede ingang




  

  

  

    

Al sinds 1989 Springplank van de Schermer naar Alkmaar en omgekeerd. Omringd door oude polders en eens historische plekken zoals een 'overhaal'. Een plek waar, voor het jaar 1930, scheepjes met een platte bodem (ook wel vletten genoemd) op een lorrie van het ene water naar het andere werden overgehaald.

Deze locatie biedt nu de gelegenheid voor het houden van de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Een bezoek aan dit gastvriendelijke restaurant, party- en zalencentrum is dan zeer op zijn plaats wanneer u kiest voor een centrale ligging waar ambiance en gastheerschap hoog in het vaandel staan.

De Alkmaarse Poort kan het haar gasten op diverse manieren naar de zin maken, of het nu gaat om een heerlijke kop koffie, het houden van een cursus voor twintig deelnemers of het vieren van een uitbundig feest met honderden tegelijk

Vanaf de autowegen is de Alkmaarse Poort via de N242 (ring oost) zeer goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. Naast de goede bereikbaarheid is er voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wij hopen dat wij u van onze gastvrijheid kunnen laten genieten en dat de informatie een goed inzicht geeft omtrent de vele mogelijkheden, welke de Alkmaarse Poort u kan bieden.

 

‘Bij regen of felle zonneschijn, heerlijk vertoeven op ons ruime terras, onder de waterdichte parasol en de volgroeide platanen. Binnen of buiten genieten van een vers kopje koffie met huisgemaakte appeltaart, focaccia warm uit de oven, een klassiek eiergerecht of van een keur aan mogelijkheden uit onze lunch en dinerkaart met o.a. verse streekproducten uit de directe omgeving.

 

Zalen van 50 tot 220m2 geschikt voor allerlei doeleinden variërend van een verjaardagsfeest tot recepties, van brunches tot buffetten. Van Oudhollandse spellenarrangementen of een (buitenlandse) bruiloft.

Zelfs uw huwelijksvoltrekking kunt u bij ons laten plaatsvinden.

 

Tevens ideaal als cursus-vergaderlocatie, presentatieruimte of voor het geven van workshops.

* Alle ruimtes voorzien van airco en volop daglicht

* Gratis parking (ruim 100) op eigen terrein

* Goed bereikbaar en op zichtlocatie pal naast de N242

 

Onze ruimtes zijn allen -conform de RIVM-richtlijnen- corona/1,5 meter proof’

Reserveer telefonisch

Telefoon: 072-5402839 

of per mail: info@alkmaarsepoort.nl

 

  

 

Blijf op de hoogte van onze actie's en evenementen!

             Like onze facebook pagina & WIN!

    Alkmaarse Poort  -  Omval 72  -  1812 NB Alkmaar  -  T. 072 540 28 39  -  F. 072 540 07 49