Zaalverhuur

Schermafbeelding 2017-05-12 om 10.58.04

Opzoek naar zaalverhuur voor feesten en evenementen?

Trouwlocatie

Schermafbeelding 2017-05-12 om 10.58.26

Uw huwelijk op een toplocatie in het Gooi

Zaalimpressie

Schermafbeelding 2017-05-12 om 10.58.34

Bekijk onze zaal die geschikt is voor ieder feest

Mogelijkheden

Schermafbeelding 2017-05-12 om 10.58.43

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Feestlocatie The Spot

Onze trendy feestlocatie The Spot is te huur voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, evenementen of privé-feesten zoals bv een verjaardag.
Tevens is The Spot een officiële trouwlocatie.
Wij kunnen uw gehele bruiloft verzorgen; trouwceremonie, diner, receptie en het trouwfeest natuurlijk! The Spot is de oudste en trendy disco in Het Gooi en een unieke locatie voor een echt dansfeest.

Feestlocatie voor elke gelegenheid
Zaalhuur van The Spot is vanaf 450 euro inclusief apparatuur, gezellig personeel en DJ. Bent u op zoek naar een geschikte locatie dan kunt u hier informatie vinden over de zaalverhuur bij The Spot.

Welke mogelijkheden biedt The Spot allemaal?

Op zoek naar een partycentrum voor zaalverhuur? Wij zijn een veelzijdige feest- en trouwlocatie met een centrale locatie in Nederland, namelijk in Bussum. Ons partycentrum is voor allerlei soorten feesten te huur. Een personeelsfeest feestelijk afsluiten, uw verjaardag eens goed vieren of gewoon op zoek naar zaalverhuur voor een borrel? Het is allemaal mogelijk bij Partycentrum The Spot. Themafeesten zijn standaard mogelijk zoals Karaoke, Discoclassics, Neon of Glow in the Dark, Gemaskerd bal, Salsa, Miami-vice, Grease, Soul, Hardcore, Roulette of een Pub Quiz. Daarnaast zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Ons zaalverhuur leent zich uitstekend voor een feest voor een low-budget bruiloft. Kijkt u gerust eens rond op de website voor alle mogelijkheden:

Partycentrum The Spot beschikt over alle benodigde middelen om uw feest of gelegenheid tot een succes te maken. U kunt lichtshows neerzetten, gebruik maken van hoogkwalitatief geluidsapparatuur, microfoons en flatscreens. Er kan een DJ draaien of een live artiest optreden, de ruimte kan naar wens worden aangekleed en er is een rookruimte aanwezig. Het is zelfs mogelijk om uw personeelsfeest, low-budget bruiloft of andere feestelijke gelegenheid met een diner te combineren. Indien gewenst kan The Spot de catering verzorgen. Neem gerust eens contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!

 

Meer weten? Neem gerust eens contact op!

Bent u geïnteresseerd in ons partycentrum en wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot zaalverhuur? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren! U kunt ons per telefoon bereiken via 06-42721133, of door een bericht te sturen per e-mail of via het contactformulier. Vraag ook gerust een offerte aan, wij kunnen deze vrijblijvend voor u opstellen. Simarti BV h.o. The Spot Kvk 31045638. Privacy statement: Indien u wenst dat wij uw contactgegevens of foto’s verwijderen kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken via info@thespot.nl

The Spot Bussum

Zaalverhuur voor iedere gelegenheid