Home | Bedrijf aanmelden | Plaatsen | Contact   
 
Homepage zaalverhuur Feestlocatie Trouwlocaties Vergaderlocatie Strandpaviljoen huren Kasteel huren
  
<< Ga terug naar de zoekresultaten

Zaalverhuur Rotterdam - Maaspodium

  
Maaspodium  Dit zaalverhuur bedrijf heeft meerdere aanvragen ontvangen en is een toplocatie
St.-Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

Telefoon Telefoon: 010 - 7070430
Emailadres Emailadres: Stuur een email
 Website: www.maastd.nl


Zaal huren Maaspodium in Rotterdam foto 1 Zaal huren Maaspodium in Rotterdam foto 2 Zaal huren Maaspodium in Rotterdam foto 3 Zaal huren Maaspodium in Rotterdam foto 4 Zaal huren Maaspodium in Rotterdam foto 5 Zaal huren Maaspodium in Rotterdam foto 6

 Bekijk hier onze brochure voor meer informatie...

Het Maaspodium
Het Maaspodium is een unieke, levendige en lichte plek aan de oever van de Maas, gelegen in een echt Rotterdams gebied, vlakbij de Euromast en de Maastunnel. Het Maaspodium is een theatrale uitgaansplek met een dynamische en culturele inhoud. Kinderen, jongeren en volwassenen genieten hier van voorstellingen van Maas én gastgezelschappen; kijken, meedoen en zelf op het podium staan. Maas is een plek waar werelden worden verbonden en generaties elkaar ontmoeten.

Het gebouw is centraal gelegen, op loopafstand van openbaar vervoer (tram, metro, bus, watertaxi, waterbus) en met ruimschoots parkeergelegenheid in de buurt. Naast twee theaterzalen en een lichte foyer beschikt het Maaspodium over een zonnig terras met aangrenzend een groot grasveld. Vanzelfsprekend zijn er ruime technische faciliteiten aanwezig en ook op het gebied van horeca is vrijwel alles mogelijk. Lees meer...Het Maaspodium heeft twee zalen, geschikt voor groepen tot 450 personen. In de foyer is het al gezellig met 20 personen. Hiermee is het Maaspodium een fantastische plek om elkaar te ontmoeten voor congressen, recepties, vergaderingen, presentaties, feesten en culturele evenementen.
Het Maaspodium heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij schenken biologische koffie, thee en wijn en de hapjes die wij serveren zijn afkomstig van regionale leveranciers en cateringbedrijven. Het interieur heeft een warme, stoere uitstraling door het gebruik van materialen als hout, glas en staal. In het pand wordt optimaal gebruik gemaakt van de warmte van de zon en gespeeld met de schitterende lichtinval door de grote raampartijen.

De Blauwe Zaal
- vlakke vloer toneel met tribune met 205 zitplaatsen
- met ingeschoven tribune tot 450 personen
- twee backstage kleedkamers
- uitgebreide AV en belichting faciliteiten
- geschikt voor o.a.: congres, lezing, uitreiking, symposium, (cultureel) evenement

De Rode Zaal
- vlakke vloer toneel met tribune met 105 zitplaatsen
- met ingeschoven tribune tot 350 personen
- een backstage kleedkamer
- uitgebreide AV en belichting faciliteiten
- geschikt voor o.a. presentaties, workshops, lezingen, vergaderingen

De Foyer
Met z’n robuuste houten bar, de kopshouten vloer en de stijlvolle mix van vintage meubilair is de foyer van het Maaspodium dé blikvanger van het gebouw. De foyer is hoog en licht, met balkons en reusachtige raampartijen, van waaruit je uitkijkt op ons zonnige terras met aangrenzend grasveld. Bij mooi weer gooien we de deuren open, waardoor je midden in de stad een uniek buitengevoel ervaart.
Het interieur heeft een warme, industriële uitstraling. Door de grote ramen heeft deze ruimte een schitterende lichtinval en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de warmte van de zon.
De Foyer kan plaats bieden aan zo’n 250 personen, maar met 20 man is het er ook al gezellig.

Eten en drinken
Maas houdt van eerlijk en gezond genieten. Wij schenken het liefst biologische, duurzame dranken van lokale leveranciers. Aan hapjes proberen we regelmatig nieuw lekkers uit: bij ons vind je steeds het fijnste van wat Rotterdam te bieden heeft.
We werken nauw samen met de beste lokale cateringbedrijven. Van biologisch hapjesbuffet tot uitgeserveerd diner, van geheel verzorgde barbecue tot rollende keukens op ons grasveld. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee.


Waardering: Dit bedrijf heeft meerdere offerte aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Website: www.maastd.nl
Trefwoorden: zaalverhuur Rotterdam,zaal huren Rotterdam, zaal huren Rotterdam, bijzondere locatie Rotterdam, feestlocatie Rotterdam, ruimte huren Rotterdam, theaterzaal Rotterdam, locatie met buitenruimte Rotterdam, bruiloft Rotterdam, congres Rotterdam, vergaderruimte huren, receptie Rotterdam, evenement Rotterdam, evenement organiseren Rotterdam, bijzondere feestlocatie Rotterdam, symposium Rotterdam, theater Rotterdam

Wil je meer informatie weten of heb je interesse in onze locatie? Bel ons dan op 010 - 7070430

            
  Naam    
  Emailadres    
  Telefoonnummer    
  Datum        
  Tijd van     tot    
  Aantal gasten    
  Bericht