Home | Bedrijf aanmelden | Plaatsen | Contact   
 
Homepage zaalverhuur Feestlocatie Trouwlocaties Vergaderlocatie Strandpaviljoen huren Kasteel huren
  
<< Ga terug naar de zoekresultaten

Zaalverhuur De Meern - Podium en Castellum Hoge Woerd

  
Podium en Castellum Hoge Woerd  Dit zaalverhuur bedrijf heeft meerdere aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Hoge Woerdplein 1
3454 PB De Meern (Utrecht)

Telefoon Telefoon: 030 - 7110750
Emailadres Emailadres: Stuur een email
 Website: www.castellumhogewoerd.nl


Zaal huren Podium en Castellum Hoge Woerd in De Meern foto 1 Zaal huren Podium en Castellum Hoge Woerd in De Meern foto 2 Zaal huren Podium en Castellum Hoge Woerd in De Meern foto 3 Zaal huren Podium en Castellum Hoge Woerd in De Meern foto 4 Zaal huren Podium en Castellum Hoge Woerd in De Meern foto 5 Zaal huren Podium en Castellum Hoge Woerd in De Meern foto 6

Een jonge én historische locatie in het midden van het land
Op de plek waar ooit Romeinen vanuit een fort de rivier bewaakten, staat nu een moderne interpretatie van het fort met wallen van zes meter hoog: Castellum Hoge Woerd. Achter de hoge muren bevinden zich het archeologisch Museum Hoge Woerd, stallen van de stadsboerderij en een educatief centrum voor natuur en milieu Steede Hoge Woerd, het professioneel theater Podium Hoge Woerd en café-restaurant CastellumCafé. Samen vormen zij Castellum Hoge Woerd.

Inspirerende bijeenkomsten
Castellum Hoge Woerd biedt diverse locaties voor zakelijke bijeenkomsten, seminars, cursussen, workshops en brown paper sessies, zoals in de professioneel geoutilleerde theaterzaal, de torenkamers (Balneum, Hortus, Vicus) en het Paviljoen.

Podium Hoge Woerd is een professionele , vlakke vloer, theaterzaal met een capaciteit van 229 stoelen en is voorzien van alle gewenste technische mogelijkheden op het gebied van geluid, licht en projectie. U bent bij ons altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande techniek en persoonlijke, technische ondersteuning.

Alle drie de torenkamers van CastellumCafé, de Balneum-, Hortus- en Vicuszaal, zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 24 personen in carré-opstelling. In theateropstelling bieden twee zalen plaats voor 30-35 personen. Door de combinatie van zaalverhuur en café-restaurant zijn de ruimtes ook heel geschikt voor heidagen. Er kan gebruik gemaakt worden van een Easy Presenter, een 55” beeldscherm met geluid, en daarnaast zijn er een beamer en flipovers aanwezig. Voor recepties en diners biedt CastellumCafé uitstekende gelegenheid.

Een combinatie van diverse zalen en ruimtes behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Zo is het Paviljoen in zijn geheel te boeken, met en zonder theaterzaal. In het Paviljoen bevinden zich op de begane grond het café-restaurant CastellumCafé, de foyer en het publiek toegankelijke deel rondom het schip De Meern 1. Op de 1e verdieping bevinden zich de open ruimtes Platform en Balkon, en de theaterzaal Podium Hoge Woerd.

Bedrijfsfeesten en evenementen
Het Castellum biedt diverse ruimtes voor een bedrijfsfeest of een evenement, zoals de combinatie van de theaterzaal Podium Hoge Woerd, de foyer, het restaurant en de torenkamers. CastellumCafé en de torenkamers zijn eveneens uitermate geschikt voor particuliere recepties en diners. In de theaterzaal kunnen geen particuliere feesten plaatsvinden.

Capaciteit zalen en ruimtes
Tarieven
De tarieven voor de verschillende zalen en ruimtes kunt u opvragen via verhuur@castellumhogewoerd.nl . Liever nog maken we een afspraak om met u de mogelijkheden door te nemen en u een passende offerte uit te brengen. De theaterzaal maakt daarin onderscheid in een cultureel/maatschappelijk tarief en zakelijk tarief.

Ligging en bereikbaarheid
Castellum Hoge Woerd is centraal gelegen in Nederland, ten westen van de stad Utrecht, nabij De Meern. Het Castellum grenst aan de zuidzijde van het Máximapark in Leidsche Rijn. Het Máximapark is een groen- en waterrijk natuur- en recreatiegebied, omgeven door een 10 kilometer lang lint voor fietsers, wandelaars, skeelers en ander niet gemotoriseerd vervoer.

Het Castellum is uitstekend bereikbaar met de auto vanaf de A2 en de A12, per fiets en OV. In de directe omgeving zijn 140 parkeerplaatsen, drie invalideparkeerplaatsen en drie touringcar parkeerplaatsen, allen gratis. Volg de bruine bewegwijzeringsborden met 'Castellum' vanaf de A2 (afslag Vleuten/Maarssen) en vanaf de A12 (afslag De Meern). Houd voor navigatiesystemen het adres 'Groenendijk 1A, De Meern' aan.

Contact
Voor vragen over de verhuurmogelijkheden: verhuur@castellumhogewoerd.nl

Telefonische bereikbaarheid:
Balie Castellum Hoge Woerd dinsdag t/m vrijdag van 10u - 17u: 030 - 2860084
Alette Ahsmann, verhuur Podium Hoge Woerd: 030 - 7210750
Hanneke van Dijk, verhuur CastellumCafé: 06 – 43780402, 030 - 6338038

Bezoek- en navigatieadres
Castellum Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3454 PB, De Meern – Utrecht
Navigatieadres: Groenendijk 1A, De Meern

Waardering: Dit bedrijf heeft meerdere offerte aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Website: www.castellumhogewoerd.nl
Trefwoorden: zaalverhuur De Meern,zaal huren De Meern, castellum, hoge woerd, zaalverhuur utrecht, zaal huren de meern, museum, boerderij, theater

Wil je meer informatie weten of heb je interesse in onze locatie? Bel ons dan op 030 - 7110750

            
  Naam    
  Emailadres    
  Telefoonnummer    
  Datum        
  Tijd van     tot    
  Aantal gasten    
  Bericht