Home | Bedrijf aanmelden | Plaatsen | Contact   
 
Homepage zaalverhuur Feestlocatie Trouwlocaties Vergaderlocatie Strandpaviljoen huren Kasteel huren
  
<< Ga terug naar de zoekresultaten

Zaalverhuur s-Gravenzande (Westland) - RPC Party & Events

  
RPC Party & Events  Dit zaalverhuur bedrijf heeft meerdere aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Van Leeuwenhoekstraat 10
2693 BG s-Gravenzande (Westland)

Telefoon Telefoon: 0174 - 417215
Mobiel Mobiel: 06 - 81059237
Emailadres Emailadres: Stuur een email
 Website: www.rpc-hal.nl


Zaal huren RPC Party & Events in s-Gravenzande (Westland) foto 1 Zaal huren RPC Party & Events in s-Gravenzande (Westland) foto 2 Zaal huren RPC Party & Events in s-Gravenzande (Westland) foto 3 Zaal huren RPC Party & Events in s-Gravenzande (Westland) foto 4 Zaal huren RPC Party & Events in s-Gravenzande (Westland) foto 5 Zaal huren RPC Party & Events in s-Gravenzande (Westland) foto 6

Horecaruimte tot 150 personen
RPC Party & Events is een unieke locatie in de regio Den Haag / Westland. Er is een bijzonder gezellige horecaruimte die beschikt over meerdere zithoekjes, een moderne bar en aparte rookruimte. De ruimte is licht, schoon en huiselijk ingericht. Ideaal voor feestjes en diners tot 200 personen. De ruimte kan ook gebruikt worden voor, tijdens en na een tennistoernooi, waar deelnemers en toeschouwers kunnen genieten van de wedstrijden onder het genot van een hapje en drankje.

Feestzaal tot 700 personen
Een gedeelte van de tennisbanen van RPC Party & Events kunnen professioneel worden afgedekt en afgeschermd. Zo ontstaat er een ruime feestzaal die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, ook in combinatie met de horecaruimte. De zaal kan worden voorzien van mooi gedekte dinertafels, er kan een podium met DJ geplaatst worden, een catwalk… de opties zijn eindeloos. Door de overheaddeuren kunnen grote objecten naar binnen worden gereden, waardoor ook beurzen en productpresentaties tot de opties behoren.

Evenementenhal tot 2300 personen
Voor grote evenementen tot 2300 personen worden alle tennisbanen afgedekt. Met trussen, doeken, professioneel licht en geluid wordt de ruimte omgetoverd tot een echte feestlocatie. Aan alle facetten wordt gedacht; van veiligheid tot en met toiletvoorzieningen en van garderobe tot en met parkeerplekken. U kunt ervoor kiezen alleen de ruimte af te huren, maar wij zijn ook graag uw partner in de verdere organisatie van uw unieke feest of evenement.

Waardering: Dit bedrijf heeft meerdere offerte aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Website: www.rpc-hal.nl
Trefwoorden: zaalverhuur s-Gravenzande (Westland),zaal huren s-Gravenzande (Westland), zaalhuur, feestzaal, bruiloft, evenementenhal, beurshal, evenement, presentatie, Westland, Den Haag, Indifferent Events

Wil je meer informatie weten of heb je interesse in onze locatie? Bel ons dan op 0174 - 417215

   Bekijk onze video

    
         
  Naam    
  Emailadres    
  Telefoonnummer    
  Datum        
  Tijd van     tot    
  Aantal gasten    
  Bericht