Home | Bedrijf aanmelden | Plaatsen | Contact   
 
Homepage zaalverhuur Feestlocatie Trouwlocaties Vergaderlocatie Strandpaviljoen huren Kasteel huren
  
<< Ga terug naar de zoekresultaten

Zaalverhuur Rotterdam - Vessel 11

  
Vessel 11  Dit zaalverhuur bedrijf heeft meerdere aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Wijnhaven 101
3011 WN Rotterdam

Telefoon Telefoon: 010 - 840 4730
Emailadres Emailadres: Stuur een email
 Website: www.vessel11.nl


Zaal huren Vessel 11 in Rotterdam foto 1 Zaal huren Vessel 11 in Rotterdam foto 2 Zaal huren Vessel 11 in Rotterdam foto 3 Zaal huren Vessel 11 in Rotterdam foto 4 Zaal huren Vessel 11 in Rotterdam foto 5 Zaal huren Vessel 11 in Rotterdam foto 6

 Bekijk hier onze brochure voor meer informatie...

De Vesel 11 is een Brits schip uit 1951, gelegen in het hart van de oude haven van Rotterdam. In mei 2014 hebben we, in herinnering aan zijn Britse afkomst, er de eerste Britse Pub in Nederland van gemaakt.

Aan boord kunt u in onze gezellige woonkamer of op ons zonnig terras, genieten van typisch Brits Pub-eten met Brits en lokaal bier. Het schip is ook een ontmoetingsplaats voor live music. We bieden een rijk programma aan met sessies van niet alleen lokale spelers maar ook van internationale opkomende bands met genres zoals indie, folk en new-wave.

Onze unieke lokatie is uitermate geschikt voor privéfeestjes, bedrijfsvergaderingen, uitgebreide sit down etentjes, drankjes en muziek. De buik van het schip kan tot 70 personen ontvangen en beschikt over een podium. Voor een perfecte zomer event kan ons ruim terras op de boeg van het schip gehuurd worden met een compete eigen buitenbar en BBQ.

U kunt ook het hele schip huren voor maximaal 100 personen. Het is een magische ambiance voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, en zorgt voor een unieke sfeer tussen uw gasten.

We bieden een keuze uit verschillende menusamenstellingen. Naargelang uw wensen kunt u kiezen tussen een drink met snacks of een uitgebreide maaltijd.
Onze bar bevat tal van ambachtelijke produkten: lokaal bier, speciale wijnen en een heerlijk aantal coctails, die we kunnen leveren volgens uw budget.

Voor een heel bijzondere en aparte extra kunt u de Hottug huren voor uw gasten.

Waardering: Dit bedrijf heeft meerdere offerte aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Website: www.vessel11.nl
Trefwoorden: zaalverhuur Rotterdam,zaal huren Rotterdam, Ontmoetingsplaats, Rotterdam, Schip, Huren, Hal, Diner, Drankjes, Horeca, Bruiloft, Evenement, Ruimte, Podium, Verhuren, Bijeenkomst, Zaak, Huur, Terras, Buiten, Bar

Wil je meer informatie weten of heb je interesse in onze locatie? Bel ons dan op 010 - 840 4730

            
  Naam    
  Emailadres    
  Telefoonnummer    
  Datum        
  Tijd van     tot    
  Aantal gasten    
  Bericht