Home | Bedrijf aanmelden | Plaatsen | Contact   
 
Homepage zaalverhuur Feestlocatie Trouwlocaties Vergaderlocatie Strandpaviljoen huren Kasteel huren
  
<< Ga terug naar de zoekresultaten

Zaalverhuur s-Gravenzande - Viersprong

  
Viersprong  Dit zaalverhuur bedrijf heeft meerdere aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Nieuwlandsedijk 10
2691 KW s-Gravenzande

Telefoon Telefoon: 0174 - 41 33 22
Emailadres Emailadres: Stuur een email
 Website: www.viersprong.nl


Zaal huren Viersprong in s-Gravenzande foto 1 Zaal huren Viersprong in s-Gravenzande foto 2 Zaal huren Viersprong in s-Gravenzande foto 3 Zaal huren Viersprong in s-Gravenzande foto 4 Zaal huren Viersprong in s-Gravenzande foto 5 Zaal huren Viersprong in s-Gravenzande foto 6

 Bekijk hier onze brochure voor meer informatie...

De Viersprong, een betoverende trouwlocatie voor het ja-woord, receptie, diner en bruisend feest.
De trouwceremonie vraagt om een locatie waar u en uw gasten zich thuis en op hun gemak voelen, een ruimte die de juiste sfeer en ambiance uitstraalt. De Viersprong beschikt over een aantal schitterende salons, riante terrassen en een prachtige Mediterrane tuin. Elke ruimte heeft een geheel eigen moderne doch chique uitstraling.

Van het Ja-woord tot de overnachting...
De Viersprong is een officiële trouwlocatie waar u voor de burgerlijke stand kunt trouwen. Bij mooi weer kan dit op een van de terrassen in de schitterende Mediterrane tuin. Is het minder zonning....dan in één van de sfeervolle salons.

De Viersprong leent zich uitstekend voor gelegenheden als de receptie, het diner en de feestavond. De gehele dag en avond zal ons professionele en ervaren team er voor zorgen dat iedereen in de watten wordt gelegd.

Na afloop is het tevens mogelijk om te verblijven in fraaie villa's op het naast gelegen Duynpark of in één van de hotels in de directe omgeving. Wij bieden een aantal mooie mogelijkheden, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten.Keuken...
Alle gerechten, van hapjes tot het diner, worden bereid in de hypermoderne eigen keuken. De keukenbrigade kookt mediterraan met een vleugje global. Modern met een vleugje klassiek. Doordat de keukenbrigade bestaat uit een team van enthousiaste jonge vakmensen kunnen wij maatwerk bieden voor iedere gelegenheid.

Arrangementen...
Voor recepties, feesten, diners & buffetten en uiteraard de feestavond bieden wij smakelijke en scherp geprijsde All In arrangementen. U zult versteld staan van de mogelijkheden...!

Bereikbaarheid...
De Viersprong is rustig gelegen op circa 250 meter van het Noordzeestrand aan de kruising tussen Hoek van Holland en ’s-Gravenzande. Op 15 á 20 autominuten van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam.

Er is een royale eigen parkeergelegenheid voor zo’n 200 tot 250 auto’s. Ook voor bussen en ander trouwvervoer is de Viersprong goed te bereiken. Met de limousine kunt u zelfs tot aan het altaar in de Mediterrane tuin gereden worden...!

Tot slot...
Voor een inspirerende rondleiding en een vrijblijvende offerte op maat kunt u een afspraak maken.

Waardering: Dit bedrijf heeft meerdere offerte aanvragen ontvangen en is een toplocatie
Website: www.viersprong.nl
Trefwoorden: zaalverhuur s-Gravenzande,zaal huren s-Gravenzande, trouwlocatie,bruiloft,receptie,diner,terras,mediterraan,limousine,vergadering,vergaderlocatie

Wil je meer informatie weten of heb je interesse in onze locatie? Bel ons dan op 0174 - 41 33 22

            
  Naam    
  Emailadres    
  Telefoonnummer    
  Datum        
  Tijd van     tot    
  Aantal gasten    
  Bericht