Nabat

Partycentrum
Nabat

Welkom bij

Partycentrum Nabat

Voor feesten, bruiloften & events

"Welkom bij Partycentrum Nabat, wij verzorgen al 20 jaar lang onvergetelijke feesten."

Bij Partycentrum Nabat kunnen wij met trots zeggen dat we al 20 jaar in het vak zitten. Na de overname van een voormalig Chinees wokrestaurant in 2005, hebben wij inmiddels duizenden mensen mogen ontvangen. Als pioniers in ons vakgebied waren wij de eersten in Nederland die zich specialiseerden in het organiseren van Afghaanse feesten. Door de jaren heen hebben we onze expertise uitgebreid en bieden we nu op maat gemaakte oplossingen voor Marokkaanse, Turkse en diverse andere culturele festiviteiten. Bij Partycentrum Nabat gaan we verder dan alleen de ruimte; we leveren een totaalpakket aan diensten, variërend van catering en spectaculaire special effects tot professionele fotografie en de juiste sfeervolle aankleding. Zo wordt elk evenement een onvergetelijke ervaring.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij Partycentrum Nabat leveren wij op maat gemaakte diensten om ervoor te zorgen dat uw feest precies wordt zoals u dat wilt, tot in de kleinste details. Uw wensen zijn ónze prioriteit.

Bruiloften

Bij Partycentrum Nabat zijn we gespecialiseerd in het organiseren van diverse bruiloften, waaronder Marokkaanse, Turkse en Afghaanse. Bij ons staat een unieke en onvergetelijke ervaring voorop.

Feesten

Partycentrum Nabat gaat verder dan alleen bruiloften; we staan klaar om elk soort feest te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag van uw kind.

Events

Bovendien bieden wij ook uitstekende mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een conferentie of bedrijfsbijeenkomst, wij maken er een succes van.

Kom gerust langs voor een rondleiding.

Partycentrum Nabat is makkelijk bereikbaar. Wij zijn gevestigd in Ledeacker, tussen Nijmegen en Boxmeer. We staan altijd klaar om u persoonlijk te verwelkomen en een rondleiding te regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Neem gerust contact met ons op om uw bezoek te plannen en onze faciliteiten te ontdekken.
Scroll naar boven