Welkom
in ons HOTEL


Met een overnachting in Hotel Restaurant ’t Heerenlogement in Harlingen kiest u voor een prettige overnachting op een zeer mooie centrale locatie. Middenin deze Friese havenstad staat dit Historische hotel met vele karakteristieke details. Gelegen op steenworp afstand van stadscentrum, havens (veerboten) en treinstation.

`s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in Restaurant The Swan op de begane grond van het hotel.

Voor zowel de zakelijke als toeristische gast zorgen wij met het gehele team voor een prettige thuisbasis. De gastvrijheid en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij heten u van harte welkom in ons hotel.
Gemma & Mateusz

Geschiedenis

Omgeving Hotel

Faciliteiten

Zoveel meer dan charmante kamers en heerlijk eten. Wij zijn er om voor u te zorgen tijdens uw vakantie en/of zakenreis. "It's all about your Experience!"


wifi

Gratis Wifi

Even snel uw e-mail controleren? Door het hele hotel is wireless internet beschikbaar. Zowel in de kamers als in de openbare ruimtes. Gebruik van het internet is gratis voor al onze gasten.
pets

Huisdieren toegestaan

Ook uw hond is van harte welkom in ons hotel. Schoonmaakkosten zijn van toepassing. Neem contact op met het hotel voor de algemene voorwaarden.
bicycle

Fietsverhuur

Verken Harlingen, de omgeving en/ of de elfstedentocht op de fiets.
restaurant

Restaurant

Vers, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te borrelen, dineren of een feest of partij te organiseren. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Eet smakelijk!
bar

Bar

Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel `t Heerenlogement met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.
car

Parkeren

Rondom het hotel is gelegenheid tot parkeren. Het is betaald parkeren van 09.00 uur tot 20.00 uur van maandag t/m zaterdag. Het tarief voor de eerste vier uren is € 1,10 per uur en vanaf het vijfde uur wordt dit verhoogd naar € 2,00 per uur. Het maximale dagtarief (dagkaart) is € 15,00. U kunt ook voordeliger parkeren op de Franekertrekvaart wat 1 minuut lopen is en maximaal € 7,50 per dag kost.